Flitigt läsa gör dig klok. Därför läs varenda bok.   Falstaff, fakir

 

  

"Flitigt läsa gör dig klok.

Därför läs varenda bok."

Falstaff, fakir

 

Drömhunden rekommenderar endast välskriven hundlitteratur där ryck & knyck och annat våld mot hundar inte förespråkas. 
 

Rekommenderas varmt!

Första hjälpen
När olyckan är framme
ISBN 978-91-633-7246-9, häftad, 116 s., 2010
 
av Ylva Trygger, leg.vet., Canis Academy

 

När trafikolyckan är ett faktum och Din hund ligger medvetslös? Vad gör Du? Hur kan Du upptäcka en inre blödning och hur stoppar Du en yttre blödning? Vad ska Du tänka på om Din hund har blivit biten av en hund, katt eller orm? Hur ska Du agera om Din hund drabbats av värmeslag eller har fått i sig gift? Vad är magomvridning och vattensvans? Kan Du lägga tassbandage?
 
Boken (21 x 15 cm) är indelad i tre tydliga huvudavsnitt; den friska hunden, den akut sjuka hunden och mindre akuta tillstånd. Boken är lättläst och vänder sig till alla med intresse för hund och fungerar både som handbok att läsas från pärm till pärm eller som uppslagsbok. Den innehåller åskådliga bilder samt en utförlig sökordslista från A till Ö.
 
Din egen säkerhet och Din förmåga att göra rätt ökar när Du vet hur Du kan agera när olyckan eller ett akut sjukdomstillstånd är ett faktum.
 
Boken är helt rätt för Dig som har haft hund i många år, för Dig som är nybliven hundägare, uppfödare eller arbetar med hund i ditt yrke! Kort sagt – väldigt lärorik och Boken man hade behövt från början!
 

Du kan köpa boken hos Drömhunden till reducerat pris 180,00 kronor (inkl. moms) plus porto 72,00 kronor. Mejla Din adress till mlh@drömhunden.se för kontoinformation eller Swisha 252,00 kronor till 0708-95 48 75. Boken samt kvitto skickas till Dig när förskottsbetalningen har kommit fram.


Välkommen med Din beställning!

Rekommenderas varmt!

Härliga valptid – Förstå och utveckla din valp (264 s.)
Min valpguide – Ett personligt arbetshäfte (64 s.)
ISBN 978-91-978158-3-3 resp. ISBN 978-91-978158-4-0


av Ingalill Blixt och Curt Blixt

 
Mycket kunniga hundägare, instruktörer, mentalbeskrivare m.m. som delar med sig av sina gedigna kunskaper om hund.

Textboken är en riktig pärla, eftersom den genomgående respekterar valpar och hundar för vad de är och betonar relationen och kommunikationen mellan människa och hund.


Du får goda råd hela vägen från idén att köpa valp till hur Du belönar hunden, hur Du kan träna både den lilla valpen och senare den vuxna hunden, som kanske behöver en repetitionskurs ibland.


Boken är indelad i fyra tydliga avsnitt och har ett behändigt format (15 x 21 cm). Det sista avsnittet tipsar om hur man kan lösa problem. I
valpguiden kan Du notera och följa upp Din valps utveckling och alla framsteg.


Läs, använd och framförallt återanvänd både boken och valpguiden! −Var rolig!

Inte orolig.